Gyógyító meditáció

Gyógyító meditáció, avagy gyógyulás a gondolat erejével!
A meditáció segíthet abban, hogy megismerjük, felfedezzük önmagunkat. Meditáció közben megérthetünk ok-okozati összefüggéseket, megtapasztalhatjuk a lelki béke állapotát, és a „gondolat nélküli jelenlét” csodáját is átélhetjük.
A hipnózis (hipnoterápia) során is bekövetkező úgynevezett „fókuszált tudatállapotban” történő gyógyító utazás a lelkünk mélységéig. Szükség szerint épít, átír, old, „gyógyít”…                        
A meditáció segítségével feldolgozzuk, átkeretezzük a múltbéli sérelmeket, megkeressük és megértjük az okait.
A gyógyító meditáció is egyéni beszélgetésekkel kezdődik, (1-3 alkalom) és egy meditációs „utazással” zárul. Ezután gyakorlati stratégiát dolgozunk ki a jövőre vonatkozóan. 

 
gyógyító meditáció
 

Mire számíthatunk a meditáció során?
 

  • a probléma megfogalmazása, „kicsomagolása”, mögöttes probléma feltárása
     
  • a „világ hibáztatása” helyett, megértés
     
  • a sérelmek feldolgozása
     
  • a saját felelősség felvállalása; miért és hogyan jutottunk ide?

 

 A meditáció segítségével feldolgozzuk, átkeretezzük a múltbéli sérelmeket, megkeressük és megértjük az okait. És aztán „visszatérve” a hétköznapi tudatosságba teljesen „más nézőpontból” tudunk szemlélni egy adott eseményt, egészen más megvilágításba és megértésbe kerül. Azért is tud sokat segíteni a meditáció során bekövetkezett megértés, mert adott probléma azon a „tudatossági szinten”, amin létrejött nem tud megoldódni. Ugyanez elmondható a megoldásra váró helyzetekre az életünkben abból a szempontból is, hogy a problémákat mindig egy adott gondolat okozza, és ami problémát a gondolat okozott, ugyanazon a gondolati szinten csak „köröket fog futtatni velünk”, valódi gyógyulás és megoldás helyett.
Kapcsolat
E-mail: lelkunkmelysegei@gmail.com
Telefon: +36 20 338 45 33
Skype: somorjai.krisztina
Cím
Somorjai Krisztina - tudatkutató
Szigetszentmiklós


Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu