Belső utazás

A belső utazás segíthet a „haza találásban”, hogy végre megérkezhess az életedbe a valódi önmagadhoz, és élni tudd az álmaid felszabadultan, önfeledten, boldogságban.
„Mindannyian tiszta, hibátlan gyémántokként jövünk a világra. A felnövekedésünk során, és a minket ért megpróbáltatások, csapások következtében azonban természetes ragyogásunkat nagy halom piszok borítja el. Amikor felnőtté válunk, ezt az egész „szeméthalmot” fényesen csillogó lakkal vonjuk be. Ezt a mesterséges külsőt mutatjuk a külvilág felé, és csodálkozunk, hogy senki sem találja azt fantasztikusnak. Az idő múlásával magunk is elhisszük, hogy ez a védőburok valóban mi vagyunk, és személyiségünket e köré építjük fel. Ám ha különösen szerencsések vagyunk, az élet ébresztő erejű eseménnyel ajándékoz meg minket. Valami történik, egy krízishelyzet aminek hatására egy pillanatra áttörjük az elszarusodott külső burkot, amikor is a „szemétrétegek” alól kivillan a mélyből felsejlő ragyogás. Ekkor - ha nagyon szerencsések vagyunk -, életünk további részében már „hazafelé” tarthatunk, a rendkívüli szépséghez és szabadsághoz. Felfedezzük, hogy mindig is ez a tiszta, tökéletes gyémánt voltunk, vagyunk, és ez is leszünk mindig.”
Brandon Bays: Belső utazás

 
belső utazás
 


Milyen kérdésekre adhat választ a belső utazás?
 

 • Testi, lelki problémák feltárására.
   
 • Olyan kérdőjeles érzések feltárására, amikor tudni szeretnénk az okot.
   
 • A belső utazás, felhozza/felhozhatja a konkrét szituációt, kort, helyszínt, embereket, érzéseket, ahol a "probléma keletkezett"
   
 • A feltárás során az oldás/oldódás is megkezdődik.
   
 • Jó vagy rossz a sebezhetőség?
   

 
Az öntudatra ébredésed ELENGEDHETETLEN része a megtisztulás, mert ahogy „fogynak” a félelem és fájdalom blokkok, - az érzelmek kezelése ahogy egyre könnyebbé válik - , úgy látjuk és érezzük egyre tisztábban a felszabadult boldogságot.
A megtisztulásod során tudatosodik benned, hogy egyszeri és megismételhetetlen ember vagy, egyedi életúttal… Olyan lehetőségekkel találod szemben magad, melyek segítik a megnyílás és tisztulás folyamatát. Aminek hatására egyre jobban érzed az erőt ahhoz, hogy élni tudd az álmaid, vagyis, hogy mihez kellene kezdened az életedben. Megjelenik benned a szenvedély és lelkesedés érzése, ezáltal egy újfajta valóságot kezdesz teremteni magad körül. A megtisztulási folyamat nem feltétlenül gyors, és olykor fájdalmas érzésekkel lehet tarkított, de ezen szükség szerűen keresztül kell menni. Az eddigi életed során szerzett sérüléseid, fájdalmaid, a negatív gondolatok, félelmek, aggodalmak egész sora blokkolja a valódi boldogságodhoz szükséges energia áramlását, illetve megtapasztalását. A leülepedett, „lelkünk mélységeiben” elraktározódott blokkok a tisztulás hatására „felkavarodnak”. Az egész olyan, mintha a kávéscsésze alján maradt zaccot akarnánk kimosni. Amikor beleengeded a csészébe a tiszta vizet, az egész zavarossá válik, de ahogy halad a folyamat, egyszer csak minden zavaró tényező eltűnik, és csak a kristály tiszta víz marad…
 
Kapcsolat
E-mail: lelkunkmelysegei@gmail.com
Telefon: +36 20 338 45 33
Skype: somorjai.krisztina
Cím
Somorjai Krisztina - tudatkutató
Szigetszentmiklós


Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu